ZEISS VISUFIT 1000

az optikai piac legmodernebb digitális centráló készüléke elérhető üzletünkben

ZEISS VISUFIT 1000

ZEISS 3D Avatar-on keresztüli keret választás

ZEISS VISUFIT 1000

lencse tervezésenél egyedi viselési paraméterek figyelembevétele

ZEISS VISUFIT 1000

az új digitális technika különleges vásárlási élményt nyújt

ZEISS vizuális profil

Megnézem

Üdvözöljük
weboldalunkon

A Laczó Optika családi vállalkozásként működik Budapest szívében évtizedek óta, de érdekesség hogy az üzlethelységben már 1905-ben optikai üzlet működött.

Mindig is fontosnak tartottuk a minőségi munkát, ezért kizárólag általunk személyesen ellenőrzött termékeket forgalmazunk, legyen szó szemüvegkeretről, napszemüvegről, szemüveg- vagy kontaktlencséről.

Folyamatosan fejlesztjük a technikai hátteret, annak érdekében, hogy vásárlóink elégedettek legyenek.

A fejlődés melletti elköteleződésünk nem zárhatja ki azonban azt a megfoghatatlan valamit, amit ezen felül tudunk nyújtani vásárlóinknak: a szakértelem, a termékválaszték, a háttér mind kiegészül a segítő szándékkal.

Nem csupán szemüveget készítünk, hanem élményt nyújtunk mindenkinek. Élményt, aminek segítségével tisztán láthatja az őt körülvevő világot, ami hozzásegít ahhoz, hogy minden részletét láthassa az életének, hiszen a minket ért információk 90%-a szemünkön keresztül jut el hozzánk. Ezért segítünk abban is, hogy megóvjuk szeme világát.

Optikánkban igénybevehető szolgáltatások

Forgalmazott főbb keret márkáink

Több generációs vállalkozás

A Laczó Optika több generáció óta működő vállalkozás, amelyben a több évtizedes szakmai fejlődésének köszönhetően, a lehető legmagasabb szinten szeretnénk kiszolgálni vásárlóinkat.

Egyedülállóan modern géppark áll a rendelkezésünkre, mind a szemvizsgálat, mind a szemüvegkészítés terén, legyen szó szemüveg, napszemüveg, vagy kontaktlencse készítésről.

Ha segítségre van szüksége, kérem hívjon +36 30 936 0113